Terveyskeskus tiedottaa


Kaikki influenssarokotusajat on nyt varattu, mutta lisäämme aikoja, kun saamme lisää rokotetta (noin 7.12.). Kolmannen annoksen koronarokotusajat joulukuussa ovat melkein täynnä. Jäljellä olevat ajat varataan 80 vuotta täyttäneille ja immuunipuutteisille.

Händer skriver på dator. Kädet kirjoittavat tietokoneella.

Influenssarokotusajat: Kaikki influenssarokotusajat on nyt varattu, mutta lisäämme aikoja, kun saamme lisää rokotetta (noin 7.12.).

Koronarokotus: Kolmannen annoksen koronarokotusajat joulukuussa ovat melkein täynnä. Jäljellä olevat ajat varataan 80 vuotta täyttäneille ja immuunipuutteisille. Muut asiakkaat voivat varata ajan tammikuulle. Voit myös tulla drop in -tilaisuuksiin.

Drop in -rokotustilaisuudet Mustasaaren terveyskeskuksessa (F-sisäänkäynti):

  • keskiviikko 8.12. klo 15–16.30
  • keskiviikko 15.12. klo 15–16.30
  • tiistai 28.12. klo 10–15
  • keskiviikko 29.12. klo 10–15.

Muista, että kolmas koronarokoteannos annetaan 60 vuotta täyttäneille tai aikaisintaan kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut kuusi kuukautta. Immuunipuutteisille voidaan antaa kolmas rokoteannos aikaisintaan kaksi kuukautta toisen annoksen jälkeen.

Ajanvaraus:

Nettiajanvaraus https://telecura.korsholm.fi/­
Puhelin 06 327 7000 arkisin klo 8–12.

Lisää uutisia