Kaksi mustasaarelaisyritystä palkittiin yrittäjäjuhlissa


Vuoden maakunnallinen yritys on mustasaarelainen Vilpe, joka kehittää ja valmistaa ilmanvaihdon ja kattojen erikoisratkaisuja. Vuoden yritys Mustasaaressa on Sepänkylässä sijaitseva kenkäkauppa Kenkä Ekstra. Molemmat yritykset palkittiin lauantaina 6.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yrittäjägaalassa Strampenilla.

Grupp med människor.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät valitsee vuoden maakunnallisen yrityksen. Perustelu tämänvuotiselle valinnalle on, että Vilpe on laadun ja luotettavuuden kautta rakentanut esimerkillistä luottamusta. Myös kasvuasenne on myös yrityksessä kohdallaan. Vilpe on ollut kotikunnalleen uskollinen vahvasta kasvustaan huolimatta.

Kaksi henkilöä.
Vuoden maakunnalinen yritys on Vilpe. Tuomas Saikkonen ja Eero Saikkonen vastaanottivat palkinnon Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien palkintogaalassa Strampenilla 6.11. Kuva: Sami Pulkkinen Photography.

Vuoden yrityksen Mustasaaressa nimeää joka toinen vuosi Mustasaaren yrittäjät ja joka toinen vuosi valinnan tekee Mustasaaren kunta. Tänä vuonna Mustasaaren kunta valitsi vuoden yritykseksi Kenkä Ekstran. Valinnan perusteena on, että kenkäkauppa on esikuva seudun kivijalkakaupoille. Kivijalkakauppojen haastavista ajoista huolimatta Kenkä Ekstran tulot ovat olleet vakaat. Alueen ainoana kenkäkauppana Kenkä Ekstra tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia kenkiä. Palvelu on asiantuntevaa ja ammattimaista.

Kolme henkilöä.
Lasse Pihlaja, Leif Lahtinen ja Tommy Pihlaja Kenkä Ekstrasta saivat palkinnon Vuoden yritys Mustasaaressa 2021. Kuva: Sami Pulkkinen Photography.
Lisää uutisia