Uusi elinkeinokoordinaattori kutsuu yrittäjätapahtumiin


Mustasaaren kunnan uusi elinkeinokoordinaattori Johanna Långskog odottaa innolla, että pääsee kehittämään palveluja Mustasaaren yrityksille. Hän aloittaa tapaamalla kunnan yrittäjiä ja kuulemaan heidän toiveitaan. Mustasaaren kunta kutsuu yhdessä Mustasaaren Yrittäjien kanssa yrittäjiä eri puolilla kuntaa järjestettäviin tapaamisiin.

Johanna Långskog.

Mustasaaren kunta järjestää yhdessä Mustasaaren Yrittäjien kanssa neljä tapaamista eri puolilla kuntaa marraskuussa. Illan aikana yrittäjillä on mahdollisuus verkostoitua ja esitellä yrityksensä. Mustasaaren kunnan uusi elinkeinokoordinaattori Johanna Långskog ja elinkeinopäällikkö Henna-Maija Sumuvuori esittäytyvät ja kertovat kunnan yrityksille tarjoamasta tuesta. Yrittäjät voivat esittää omia toivomuksia palvelumuodoista ja toiminnasta.

Elinkeinokoordinaattorin tehtävä on uusi ja osa kunnan strategiaa parantaa yrittäjämyönteisyyttä. Koordinaattori auttaa luomaan kuntakehityksen toiminnan puitteissa hyvät edellytykset uusien yritysten perustamiseen, yritystoiminnan kehittämiseen sekä sen kasvuun ja hyvinvointiin.

– Odotan innolla, että saan kehittää palveluja Mustasaaren yrityksille ja auttaa yrityksiä muun muassa verkostoitumisessa ja sitä kautta vahvistumaan, Långskog sanoo.

Mustasaaren Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Maria Norrlin-Asplund kertoo yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista.

Yrittäjätapaamiset järjestetään klo 18.30–20 seuraavissa paikoissa

  • 4.11. Raippaluoto, Berny’s Café & Restaurant
  • 11.11. Sepänkylä, Hotel Vallonia
  • 18.11. Vassor, Tesses Café
  • 25.11. Helsingby, St1 Fladan.

Tarjoilua varten toivomme ennakkoilmoittautumista tapahtumiin. Lisätietoja ja ilmoittautumislomake löytyy verkkosivulta.

Lue lisää yrittäjätapahtumista ja ilmoittaudu mukaan

Lisää uutisia