Päiväkotiosasto Singsbyssä siirretään väistötiloihin


Mustasaaren kunnan kiinteistötoimi teki kesän aikana korjaustöitä Singsby daghemissä päiväkodin sisäilmaongelmien poistamiseksi. Syksyn mittaan on kuitenkin osoittautunut, että päiväkodin käyttäjät reagoivat sisäilmaan edelleen. Rakennuksessa on tehtävä lisätutkimuksia ja avattava rakenteita. Tiloissa ei voida järjestää toimintaa tutkimusten aikana, joten päiväkotitoiminnalle etsitään nyt väistötiloja.

Gult trähus. Keltainen puutalo.

Kiinteistötoimi teki kesän aikana korjaustöitä Singsby daghemissä päiväkodin sisäilman laadun varmistamiseksi. Toimenpiteet perustuivat aiempien selvitysten tuloksiin.

Syyslukukauden alettua huomattiin, että osa päiväkodin käyttäjistä reagoi edelleen sisäilmaan. Kiinteistötoimi on nyt jatkanut tutkimuksia selvittääkseen, onko aiemmissa tutkimuksissa jäänyt huomaamatta sellaisia vaurioita, jotka vaikuttavat sisäilmaan.

Kunnan sisäilmaryhmä on 15.10.2021 päättänyt, että toiminta on paras siirtää väistötiloihin jatkotutkimusten ja toimenpiteiden ajaksi. Parhaillaan etsitään väistötiloja päiväkodin Trapetsen-osastolle.

Linkki alasivulle, jossa tietopaketti Singsby daghemin saneeraustöistä

Lisää uutisia