Pääkirjastossa remontti


Syksyn aikana remontoidaan pääkirjaston (Koulutie 1, Sepänkylä) varasto- ja työtilat, mutta kirjasto pidetään auki kuten normaalisti. Remonttitöiden takia äänitaso voi ajoittain olla korkea kirjastosalissa. Jos haluaa välttää häiritseviä meluja, suosittelemme että vierailee kirjastossa iltaisin tai lauantaisin. Mahdollisesti voimme joutua sulkemaan kirjastoa tilapäisesti lyhyellä varoitusajalla, jos remontin vaihe sitä vaatii. Siinä tapauksessa tiedotamme asiasta nettisivuillamme sekä sosiaalisissa medioissa.

Remontin seurauksena osa kokoelmasta ei ole syksyn aikana saatavana. Tämä koskee pääosin vanhempaa kirjallisuutta sekä taidekirjat (kirjastoluokat 70-77). Vaikka aineisto ei olekaan saatavilla, se näkyy kuitenkin meidän tietokannassa, koska logistisista syistä emme voineet päivittää kaikkien kirjojen saatavuustietoja. Ota mielellään yhteyttä etukäteen varmistaaksesi, että haluamasi kirja on saatavilla, erityisesti jos haet vanhemman kirjan.

Pääkirjaston toinen kerros on suljettu kirjastovierailijoilta remontin aikana.

Pahoittelemme häiriöitä!

Lisää uutisia