Mustasaaren uusi elinkeinokoordinaattori


Johanna Långskog aloitti työnsä Mustasaaren kunnan elinkeinokoordinaattorina elokuussa. Långskog odottaa innolla, että pääsee kehittämään palveluja Mustasaaren yrityksille.

Johanna Långskog.

Johanna Långskog aloitti työnsä Mustasaaren kunnan elinkeinokoordinaattorina elokuussa. Långskog odottaa innolla, että pääsee kehittämään palveluja Mustasaaren yrityksille.

Långskogin päätehtävänä on toimia kunnan yhteyshenkilönä yrityksiin, luoda ja osallistua erilaisiin yhteistyö- ja kehittämisaloitteisiin yhdessä paikallisen elinkeinoelämän kanssa, markkinoida kuntaa ja aktiivisesti houkutella uusia yrityksiä Mustasaareen.

Elinkeinokoordinaattorin työ on osa kunnan strategiaa parantaa yrittäjäystävällisyyttä kunnassa. Elinkeinokoordinaattori auttaa yrittäjiä luomaan hyvät edellytykset uusien yritysten perustamiselle, toiminnan kehittämiseen, toiminnan kasvulle ja hyvinvoinnille, kuntakehityksen toiminnan rajoissa.

Wasalinen markkinointipäällikkönä työskennelleellä Johanna Långskogilla on laaja verkosto alueen toimijoihin.

– Odotan innolla, että pääsen kehittämään palveluja Mustasaaren yrityksille ja auttamaan yrityksiä verkostoitumisessa, ja sitä kautta vahvistumaan, Långskog sanoo.

Kun yritykset voivat hyvin, myös kunta voi hyvin. Siksi yksi kuntakehityksen päätehtävistä on aktiivisesti pyrkiä vahvistamaan suhteita kunnan yrityksiin. Långskog sanoo, että kunnianhimo on korkea ja Mustasaaren kunnan tavoitteena on olla Suomen yritysystävällisin kunta.

Lisää uutisia