Voimaa luonnosta – metsäkylpy


Voimaa luonnosta -metsäkylpy tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille ja auttaa palautumaan. Luonnossa liikkuessa verenpaine ja syke laskevat ja muutenkin olo virkistyy. Metsäkylpy on uudenlainen tapa olla luonnossa. Osallistujat tulevat tietoisiksi aisteistaan, oppivat käyttämään niitä, sekä olemaan vuorovaikutuksessa luonnon kanssa. Metsäkylvyssä opitaan pysähtymään ja vain olemaan, päästämään irti huolista ja tarpeettomista ajatuksista. Metsäkylpy voi auttaa sinua löytämään uusia tapoja palautua, kokea luontoa ja oppia lisää itsestäsi.

Keitämme kahvit avotulella. Omat eväät mukaan!

Paikkana on Iskmo–Jungsundin vaellusreitti. Lähtöpaikka ja pysäköinti on Hallonnäsin pysäköintipaikalla, joka sijaitsee Iskmossa Tistronskärintiellä.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen –>

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Mustasaaren aikuisopiston kanssa.  

Lisää uutisia