Muutoksia koronarokotusten aikatauluun


Mustasaari ja Vöyri saivat toukokuun loppupuolella odotettua vähemmän rokoteannoksia. Rokotusaikatauluun tämä vaikuttaa siten, että 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat varata rokotusajan vasta 11.6. alkaen.

woman in blue button up shirt holding orange fruit

Mustasaari ja Vöyri tiedottivat aiemmin, että kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuntalaiset voisivat varata ajan rokotukseen jo 1.6., mutta rokotteiden pienemmän annosmäärän vuoksi ajanvaraus avautuu heille vasta 11.6.  

Tulevina viikkoina kaikki 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat edelleen varata rokotusajan nettiajanvarauksesta. Jos tässä ikäryhmässä on rokottamattomia vielä 13.6. jälkeen, he voivat varata ajan soittamalla varausnumeroon. 

Työterveyshuolto on aloittanut asiakkaidensa koronarokotukset Vaasan seudulla. Seuraa oman työterveyshuoltosi tiedotusta. 

Henkilöt, joille rokotetta on tarjottu työterveyshuollosta, voivat ottaa rokotteen joko työterveyshuollossa tai varata rokotusajan kunnan terveydenhuoltoon. Ensimmäisen rokoteannoksensa saaneet saavat toisen rokoteannoksensa samassa rokottamisyksikössä.

Lisää uutisia