Koivulahden omatoimikirjasto aloittaa toimintansa 1.6.2021


Omatoimisen käytön aikana kirjastoon pääsee voimassa olevalla kirjastokortilla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla. Kirjastokortin ja PIN-koodin saa Koivulahden kirjastosta. Palvelun käyttäjät tekevät kirjaston käytöstä sopimuksen. Käyttäjien tulee olla yli 15-vuotiaita. Kirjaston henkilökunta opastaa omatoimipalvelujen käyttöön.

Omatoimikirjaston opastukset (drop-in) pidetään:
Tiistaina 1.6 klo 19-20
Maanantaina 7.6 klo 16-17

Omatoimikirjastoon on asennettu järjestelmä, joka mahdollistaa kirjaston omatoimisen käytön. Kirjastoa voi siten käyttää myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella, Koivulahdessa omatoimikirjasto on avoinna joka arkipäivä klo 21 asti.

Omatoimisen käytön aikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa, vaan tiloja valvotaan teknisesti muun muassa kameroin. Omatoimikirjastossa voi lainata kirjoja, käyttää asiakastietokonetta ja lukea lehtiä. Lainoja voi palauttaa ulko-oven vieressä olevaan palautusluukkuun. Omatoimiaikoina käytettävissä ei ole sellaisia kirjastopalveluita, jotka edellyttävät henkilökuntaa, esimerkiksi maksujen maksaminen ja uuden kirjastokortin hankinta. Varattuja kirjoja ei toistaiseksi voi noutaa omatoimiaikana.

Lisää uutisia