Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!


Mustasaaren kunnan verkkosivut ovat kunnan tärkein viestintäkanava, jota kunnan sosiaalisen median kanavat täydentävät. Uusien verkkosivujen tavoitteena on, että vierailija löytää sivuilta kaiken tarvitsemansa tiedon kunnan toiminnasta. Uudistamisen keskiössä on ollut hyvä käytettävyys ja saavutettavuus.

korsholm.fi - startsida

Mustasaaren kunnan verkkosivut ovat kunnan tärkein viestintäkanava, jota kunnan sosiaalisen median kanavat täydentävät. Uusien verkkosivujen tavoitteena on, että vierailija löytää sivuilta kaiken tarvitsemansa tiedon kunnan toiminnasta. Uudistamisen keskiössä on ollut hyvä käytettävyys ja saavutettavuus. Verkkosivujen saavutettavuudessa on otettu huomioon saavutettavuusdirektiivi.

Mustasaari.fi toimii hyvin sekä tietokoneella, älypuhelimella että tabletilla. Verkkosivuilla vierailevalle halutaan tarjota hieno kokonaiselämys, oli hän sitten kunnan asukas, yrittäjä, matkailija tai muuten vaan kiinnostunut Mustasaaren kunnasta ja sen palveluista.

Verkkosivujen hakutoimintoa on parannettu ja tärkeimmät uutiset ovat nyt selkeämmin esillä aloitussivulla. Aloitussivulla on myös suorat linkit kunnan avoimiin työpaikkoihin, kuulutuksiin ja ajankohtaisiin hankintoihin.

Verkkosivujen uudistus on osa kunnan digitalisaatiohanketta (Digitalt Korsholm 2021) ja se on tehty yhteistyössä WebAulan kanssa.

Verkkosivujen tekstejä ja sisältöä päivitetään vielä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana. Pyydämmekin verkkosivujen kävijöiltä kärsivällisyyttä, jos tieto on siirtynyt verkkosivuilla toiseen paikkaan. Otamme mielellämme vastaan palautetta verkkosivuista, jotta voimme kehittää niitä yhä paremmiksi.

Haluatko antaa palautetta?
Etkö löydä etsimääsi tietoa?  Onko sinulla parannusehdotus?

Anna palautteesi tai parannusehdotuksesi alla olevalla lomakkeella.

Linda Jakobsson-Pada
Hallintojohtaja


Palaute

  • Voit lähettää viestisi nimettömänä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi.
  • Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja.

    Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

    Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.

Lisää uutisia