Fysioterapia

Mustasaari
Puhelinaika maanantai–torstai klo 12–13, puh. 06 327 7531
Pääsisäänkäynti A, huoneet 64–67

Vöyri
Puhelinaika maanantai–perjantai klo 8–9, puh. 044 727 7376

Varaa aika webin kautta

Polikliininen toiminta

Lapset

Yksilölliset neuvontakäynnit, harjoittelu yksilöllisesti tai ryhmässä, jossa on lapsia, jotka tarvitsevat tukea motorisessa kehityksessä tai joilla on diagnoosi, joka edellyttää säännöllistä harjoittelua. Fysioterapiaa annetaan toisinaan myös koti- tai päiväkotikäynneillä. Perustuu yksilölliseen harkintaan. Pyyntö tulee useimmiten lastenneuvolalta, erityislastentarhanopettajalta, psykologilta, lääkäriltä tai joltakin sairaalalta.

Kouluikäiset lapset ja nuoret

Yksilöllisiä neuvontakäyntejä lähetteellä. Asiakas varaa itse ajan. Lähete on voimassa kolme kuukautta.

Aikuiset/Seniorit

Yksilölliset neuvontakäynnit/erityisvastaanotto lähetteellä. Tavoitteena on antaa asiakkaalle itsehoito-ohjeita tutkimuksen perusteella. Asiakas varaa itse ajan. Lähete on voimassa kolme kuukautta. 

Ulkoistettuja kontrollikäyntejä lonkka- ja polvileikkauksessa olleille. Sairaala lähettää asiakkaalle tiedon kontrollista. Asiakas varaa itse ajan.

Suoravastaanotto kiireellisistä tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Arviointi/ajanvaraus tehdään päivystyksessä. Varattu yksi suoravastaanottoaika/päivä.

Suoravastaanotto tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Arviointi/ajanvaraus tapahtuu useimmiten sairaanhoidon arvioinnin kautta.

Ryhmät

Tarkoitettu neurologisille asiakkaille ja ikääntyneille, joilla on toimintarajoitteita. Paikkamäärä on rajallinen. Tarkoituksena on tukea asiakkaita pääsemään alkuun itsenäisessä harjoittelussa. Tarjotaan jatkuvana toimintana asiakkaille, jotka eivät pysty osallistumaan kolmannen sektorin järjestämiin ryhmiin.

Nivelrikkokoulu, kolme kertaa. Tarjotaan asiakkaille, joilla on diagnosoitu nivelrikko. Lähetteellä. 

Perhevalmennusta tuleville vanhemmille. Tietoja saa äitiysneuvolan kautta.