Psykologi

Sisäänkäynti E, huone 88
Mustasaaren terveyskeskuksen psykologiin otetaan yhteyttä lastenneuvolan kautta.

Muissa kuin lastenneuvolan piiriin kuuluvissa mielenterveysasioissa ota yhteyttä mielenterveystiimiin, puhelinaika tiistaisin ja torstaisin klo 12.30–13.30, puh. 044 727 7388 (ei tekstiviestejä).

Psykologin vastaanotto sijaitsee Sepänkylän lastenneuvolassa. Psykologiin voit ottaa yhteyttä, kun tarvitset tukea vanhemmuuteen tai ennen vanhemmaksi tuloa, jaksamiseen ja elämänhallintaan tai haluat parantaa perheenjäsenten välistä keskusteluyhteyttä. Hänen kanssaan voit keskustella huolista, peloista, ahdistuksesta ja väsymisestä. Terveyskeskuksen psykologi tarjoaa keskusteluapua perheille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Tapaamisia on yleensä 1–5. Psykologi tekee myös psykologisia perusselvityksiä, esimerkiksi kehitystason arviointeja, kun lapsella epäillään neuropsykologista toimintahäiriötä tai kehitysviivästymää.

Perheneuvolaan voi ottaa yhteyttä, kun perheen sisäisissä suhteissa on vaikeuksia. Perheneuvola tarjoaa myös sovittelua erotilanteessa oleville perheille.

Koulupsykologit tarjoavat palveluja kouluikäisille lapsille ja nuorille, esikoulusta lähtien.

Terveyskeskuksen psykologi Vöyrillä
Ota yhteyttä Vöyrin mielenterveystiimiin.

Koulupsykologi tarjoaa palveluja kouluikäisille lapsille ja nuorille, esikoulusta lähtien.

Tutustu Mielenterveystaloon, josta voit saada tietoa ja ohjeita mielenterveysongelmien itsehoitoon. 

Yhteistoiminta-alueen kriisiryhmä auttaa äkillisen kriisin sattuessa, esimerkiksi vakava onnettomuus tai kuolemantapaus.