Siivouspalvelujen hankinta: Rakennustoimisto, Aikuisopisto ja pääkirjasto sekä Senioripiste


Mustasaaren kunnan kiinteistötoimi pyytää tarjouksia siivouspalveluista vuosiksi 2024–2025 seuraavissa alueissa: Rakennustoimisto, Aikuisopisto ja pääkirjasto, Senioripiste. Tarjouksen voi jättää kaikista kolmesta alueesta tai ainoastaan yhdestä tai kahdesta alueesta. Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset voi toimittaa viimeistään 31.10.2023 klo 15.00 osoitteeseen tekniska@mustasaari.fi. Vastaukset julkaistaan 3.11.2023 Mustasaaren kunnan verkkosivuilla kohdassa Kunta / Julkiset hankinnat. Tarjous on jätettävä viimeistään 9.11.2023 klo 15.00. Hankinta on julkaistu myös Hilmassa.

Kysymyksiä tarjouspyynnön tarkentamiseksi ei ole tullut, mutta tarjouspyyntöön tehdään korjaus, joka koskee aikuisopistoa (alue 2): 

Liitteet / Rakennustoimisto (alue 1):

Liitteet / Aikuisopisto, pääkirjasto (alue 2):

Liitteet / Senioripiste (alue 3):

Lisää uutisia