Tarjouspyyntö Långnäsinmutka-asemakaavatien rakentamisesta


Mustasaaren kunnan yhdyskuntarakentaminen pyytää tarjouksia Långnäsinmutka-asemakaavatien, kunnallistekniikan ja tievalaistuksen rakentamisesta.

yellow and green excavator on rocky ground during daytime

Mustasaaren kunnan yhdyskuntarakentaminen pyytää tarjouksia Långnäsinmutka-asemakaavatien, kunnallistekniikan ja tievalaistuksen rakentamisesta. Lisäksi tarjouksen tulee sisältää tievalaistuksen rakentaminen Långnäsintielle Aluetaito Oy:n 10.3.2022 päivätyn tarjouspyynnön asiakirjojen mukaisesti. Urakka-alue sijaitsee Svedjeback 2 -asemakaava-alueella Karperössä. Tarjousten jättämisen määräaika ja muita tietoja ilmenee liitteenä olevasta suunnitelmasta.

Urakka on avoin. Urakoitsija valitaan tarjotun hinnan perusteella, jos urakoitsija muutoin täyttää valintaperusteet.

Lisää uutisia